Skip to content

Over ons

Wij staan voor

Kwaliteit

Kwaliteit door persoonlijk aandacht! Dat is waar de focus ligt bij ons. Elk student is uniek en kent zijn eigen obstacles die hij/zij moet overkomen. Zo begeleiden wij jong en oud, en mensen met angst of adhd om toch veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. De rijlessen zijn op maat waar jij je comfortabel bij voelt en er wordt gewerkt op een tempo dat jou goed ligt.

Betrouwbaar

Wij werken met een vast rooster en de student is altijd gekoppeld aan dezelfde instructeur. Onze rijlessen zijn altijd 60 minuten, en wij houden rekening met files en spitsuur. Ons doel is om zo transparant mogelijk te zijn zodat je niet voor verassingen komt te staan, en door duidelijke afspraken te maken weet jij als student wat je te verwachten staat.

Betaalbaar

Onze prijzen staan vast en dit zijn zeer scherpe tarieven. Wij zijn ook als enige die geen prijsverschil kent tussen ochtend, middag of avond rijlessen. Ook in het weekend hanteren wij zelfde tarieven. Dit geldt ook voor de transmissie soort. Een automaat of handgeschakelde lesauto, er is geen prijsverschil. Wel zo makkelijk en transparant.

Rijschool Deventer Sure to Pass

Wie zijn wij

Wij zijn “Sure to pass” de moderne rijschool die zich kenmerkt als betrouwbaar,
dynamisch en nog eens aansluit op al je wensen. Door een combinatie van kennis in
de branche en hoge mate van inlevingsvermogen, garanderen wij snelle en efficiënte
praktijkstudie. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je bekwaam en veilig deelneemt
aan het verkeer.

Kies voor Rijschool SureToPass, en je bent verzekerd van een succesvolle rijopleiding.